Staf der NSA

NSA maakt deel uit van de landelijke stichting De Navigators die de vereniging helpt in haar christelijke identiteit. In Amsterdam zijn Kirsten Dinkelman en Mark Zwagerman werkzaam als stafleden voor De Navigators en zet zich in voor het studentenwerk in Amsterdam, gericht op de visie van De Navigators:

“Wij verlangen ernaar dat steeds meer mensen zich toewijden aan Jezus en Zijn Koninkrijk en in hun omgeving bewust doorgeven wat ze zelf zien en horen.” En dit hopen we te bereiken door leiders te helpen om dagelijks met Jezus te leven en, net als Hij, discipelen te maken die discipelen maken.

Stafleden zijn vooral achter de schermen betrokken bij de leden van de vereniging. Zij houden zich onder andere bezig met de toerusting van leden, bestuursleden, kringleiders en nestoren. Ze trekken 1-op-1 op met studenten. Zij zijn in dienst van NSV-landelijk, maar zijn voor hun inkomsten volledig afhankelijk van giften. Voor meer informatie over het stafwerk kunt u terecht op https://www.navigators.nl/nsv of kunt u mailen naar de stafleden zelf: mark.zwagerman@navigators.nl of kirsten.dinkelman@navigators.nl 

Kirsten Dinkelman (30-07-1996): Ik vind het een feest om in mijn werk te mogen optrekken met studenten en samen met hen te zoeken naar hoe het eruit ziet om te leven met Jezus! Ik verlang ernaar dat steeds meer studenten iets gaan proeven van Gods goedheid, leren leven met Jezus en van impact zijn op iedere plek waar ze zijn. Prachtig om in deze belangrijke levensfase met hen onderweg te zijn en iets te mogen delen van wat ik zelf heb ontvangen.

Mark Zwagerman (13-12-1985): Het is een voorrecht en essentieel voor studenten om een plek te hebben in Amsterdam waar ze geholpen worden om dagelijks met Jezus te leven. Het is uitdagend en ook bijzonder om hierbij betrokken te zijn. Het is een meerwaarde om als staf langszij te komen in het studentenwerk. Het is een voorrecht samen met studenten op te trekken en te leren wat het betekent om samen met Jezus te leven. En daarbij ook te zoeken naar de relevantie voor de omgeving waarin wij leven. 

 


Ook staf worden?

NSA is op zoek naar nieuwe stafleden. Ben jij geïntereseerd in werken voor Navigators? Kijk dan hier voor meer informatie.

Sluit Menu