Staf

NSA maakt deel uit van de landelijke stichting De Navigators die de vereniging helpt in haar christelijke identiteit. In Amsterdam is Mark Zwagerman werkzaam als staflid voor De Navigators en zet zich in voor de leden van NSA, gericht op de visie van De Navigators:

Wij verlangen ernaar dat steeds meer mensen zich toewijden aan Jezus en Zijn Koninkrijk en in hun omgeving bewust doorgeven wat ze zelf zien en horen.” En dit hopen we te bereiken door leiders te helpen om dagelijks met Jezus te leven en, net als Hij, discipelen te maken die discipelen maken.

Stafleden zijn vooral achter de schermen betrokken bij de leden van de vereniging. Zij houden zich onder andere bezig met de toerusting van leden, bestuursleden, kringleiders en nestoren. Ze trekken 1-op-1 op met studenten. Zij zijn in dienst van NSV-landelijk, maar zijn voor hun inkomsten volledig afhankelijk van giften. Voor meer informatie over het stafwerk kunt terecht op https://www.navigators.nl/nsv of kunt u mailen naar mark.zwagerman@navigators.nl

Mark Zwagerman (13-12-1985): Ik geloof dat NSA een bijzondere plek is waar studenten God beter mogen leren kennen. Ik vind het fantastisch om samen met studenten op te trekken en om samen met hen te leren wat het betekent om samen met Jezus te leven.

mark-zwagerman