Lid worden bij NSA

Wil jij volgend jaar lid worden bij NSA? Houd dan deze pagina in de gaten! Momenteel is deze pagina onder constructie, dus blijf ‘m checken voor de nieuwste updates. 

Op de hoogte blijven van onze vereniging en de introductietijd? Volg ons op Facebook & Instagram! Aan het eind van de zomer organiseren we namelijk een week lang open activiteiten waar je meer over NSA te weten kan komen en gewoon wat leden kan spreken! Wil je daar van op de hoogte blijven? Volg dan ons Instagram account @NSA_Introtijd

Om lid te worden moet je het novitiaat doorlopen. Het novitiaat vindt dit jaar plaats van 31 augustus t/m 3 september, vlak voor de start van het academisch jaar. Het bijwonen van het novitiaat is een vereiste voor het lidmaatschap!

Heb je vragen over de vereniging? Neem dan contact op met onze externus Raoul Kalle ( externus@nsamsterdam.nl)

Andere groepen van Navigators

Netwerk Amsterdam

Met studenten en net-werkenden komen we elke dinsdagavond bij elkaar om elkaar te ontmoeten en bijbelstudie te doen. Van harte welkom om een keer te komen kijken. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op navigatorsnetwerkamsterdam.nl.

Navigators International

Every thursday evening we gather with international students for bible studies, fun and more. Want to join or visit? Send a message via Instagram or to kurtis.schutter@gmail.com

Zusterverenigingen

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere studentensteden zijn verenigingen van Navigators te vinden. Weet je nog niet zeker of je wel in Amsterdam gaat studeren of ben je benieuwd naar andere Navigators studentenverenigingen? Via deze link zie je op welke plekken Navigators actief is!